петак, 26. октобар 2012.

VRATILE SE PEDESETE...

Savršeno !!!  Ovaj sti je kao poručen za sve one čiji je konfekcijski broj veći od broja cipela koje nose. Klasičam, ženstven, elegantan i večito aktuelan ima više prednosti nego što se to čini na prvi pogled. Pre svega je lako uklopljiv, ima veliki broj kombinacija uz malo komada garderobe. Dovoljno je da promenite na istoj haljini kaiš, neki detalj u vidu ešarpe, nakita ili čarapa i da se u oku drugog posmatrača čini da imate potpuno drugu odevnu kombinaciju na sebi. Potrebno je samo malo mašte, kreativnosti i boje, a to ne bi trebalo da manjka.
Ravni i jednostavni krojevi uz telo, koji su inače glavna karakteristika ovog stila, najviše odgovaraju ženama sa oblinama. Ipak, takve modele treba "ispuniti", a ne da vise kao na čiviluku. Lako sakrivaju sve naše nedostatke, a u prvi plan izbaciju naše "atribute". Da ne govorimo o tome koliko nas sužavaju i čine mršavijim, jer to se podrazumeva. Svakoj ženi haljina i suknja bolje stoji od pantalona, pogotovu farmerki i tu nema zbora.
Zbog svoje jednostavnosti ovi modeli su večiti. Nikada ne izlaze iz mode i uvek ih je lako osvežiti nečim novim i modernim. To potvrđuje magija male crne haljine, koju uzgred budi rečeno, ove godine favorizuju svi svetski poznati modni kreatori. Ali o tome u nekom od narednih postova. Za ovu sezonu jesen-zima 2012/2013. dizajneri su pomalo dosadne boje kao što su crna, braon, siva i bež osvežili sa oker, bordo, roze, ljubičastom, petrolej, tirkiznom... Ne plašite ih se. Kao detalj u vidu cipela, kišobrana, tašne, kaiša ili nakita, će Vašoj odevnoj kombinaciji dati na efektnosti i glamuru. Jesen je šarena pa nek se to ogleda i na Vama. Ako ništa drugo popraviće Vam raspoloženja - sigurno !!!



Нема коментара:

Постави коментар

Hvala što ste ostavili komentar.