четвртак, 25. октобар 2012.

ŽENE SU...

... kao crno vino - što su starije to su sve bolje !!! Tako kažu i nisu daleko od istine. Međutim, mnoge od nas   su se izgubile u vremenu i prostoru zbog pregršt obaveza koje smo, pre svega, same sebi nametnule. Ritam života, deca, posao, kuća, nemaština i sve ono kroz šta prolazimo poslednjih 25 godina nas je stavilo na poslednje mesto. Sve drugo nam je važnije od nas samih. Vreme je da se na sve to stavi jedna velika, okrugla i crna TAČKA. Sve dođe i prođe - MI ostajemo, a da li ćemo same sebi biti lepe, ispunjene i srećne zavisi pre svega od NAS samih. Prema tome, vreme je da se okrene list i da posvetimo malo više pažnje sebi i svojim potrebama. Sa tom namerom, a potkrepljene činjenicom da za sada na našim prostorima nema takvih, otvaramo ovaj blog koji je namenjen pre svega ženama koje spadaju u grupu "40+". Mlađima je, naravno, pristup DOZVOLJEN. Najviše zbog toga što smo malo "zaribale" tokom vremena i svaki njihov savet, predlog i kritika su dobro došli. Ovo će biti jedinstvena prilika da se mladost i iskustvo spoje na jednom mestu i na taj način sve postanemo bolje, sigurnije i jače.

Ovde ćete naći sve ono što je vezano za modu, negu i još po nešto, a odgovara "našim" godinama. Pored našeg iskustva, gledaćemo da Vam prezentujemo i iskustva naših vršnjakinja iz okruženja. Bilo bi fantastično da i Vi učestvujete u tome. Vaša pitanja, predloge i kritike za sada uputite na našu elektronsku poštu  ili je jednostavno ostavite na stranici posta u vidu komentara, a mi ćemo se truditi da Vam u što kraćem roku odgovorimo.

Devojke, došlo je naših 5 minuta !!! Dobro nam došle !!!

                                                                                                 Vaše Ružica i Barbara.

2 коментара:

  1. Srećan nek je početak ;))
    pozdrav od Draganne

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala, kumo !!!
      Drage naše, Dragana je glavni i odgovorni "krivac" za nastanak ovog bloga. Njeni pokušaji da pronađe blog za sebe su završeni neuspehom, podjednako kao i moji da je nateram da otvori svoj. Nadam se da će nas Dragana redovno čitati i aktivno učestvovati, pa jednog dana....ko zna...možda se i predomisli.
      Dobro nam došla Gago! Veliki pozdrav od Barbare!!!

      Избриши

Hvala što ste ostavili komentar.