петак, 26. октобар 2012.

CHANEL jesen- zima 2012/2013



Chanel je ove godine angažovao Karl Lagerfeld-a da im dizajnira modnu kolekciju za jesen-zimu 2012/2013. Ovaj proslavljeni, vremešni modni kreator voli stil koji obeležava modnu kuću Chanel, tako da je dosledan sebi i njima napravio fantastičnu kolekciju. Tvid i vuna su dva osnovna materijala koje je koristio u izradi modela, a to se ujedno poklapa sa materijalima po kojima je Chanel prepoznatljiv ženama širom sveta. Pomalo dosadne sezonske boje kao što su bež, crna i siva dopunio je bojom jorgovana i baby roze, a na sve to dodao sjajne, srebrne čarape i krupne komade nakita . Ženstvenost, klasičnost, jednostavnost i glamur bi bile osnovne karakteristike onoga što nam nudi Chanel za ovu sezonu.

Naravno, da je sve ovo što Vam danas prezentujemo daleko od našeg standarda i naših mogućnosti, bar za većinu i teško da će bilo koja od nas poneti neki od ovih modela, ali...kao ideja za sve one koje znaju bar malo da baratuju iglom i koncem je fantastična. Danas možete da nađete, po vrlo povoljnim cenama,  materijale sličnog dezena koje je lako pretvoriti u slične ili čak iste kreacije kao na slikama. Krojevi su zaista vrlo jednostavni što nam olakšava zadatak, a čini da sve izgleda upravo takvo kakvo jeste - savršeno!

Još lakša varijanta je ukoliko posedujete sličan ili isti komad garderobe pa bi mogli da iskoristite neku od Karlovih ideja. Recimo da dodate malo plisirane viskoze na rukave, džepove ili krajeve suknje ili blejzera. Još ako od istog materijala napravite ešarpu sa kojom ćete upotpuniti celu sliku,....ma pravi ste modni kreator!!!

Uživajte devojke i obradujte nas sa nekim od "vaših ruku" delom inspirisanog ovim postom. Pošaljite nam sličice, a mi ćemo ih objaviti na blogu i tako zajedno najbolje pokrenuti ostale.





















1 коментар:

Hvala što ste ostavili komentar.