петак, 5. јул 2013.

POVEŽIMO SE !!!



Nebrojano puta smo zaključili da je blogosfera mesto u kome se družimo, opuštamo, delimo, savetujemo, podržavamo, uživamo i volimo. To je fakat i nema -ali !!! Zašto onda ne podstaknemo i druge da to učine. Možda bi ovaj svet bio mnogo bolji i prijatniji za život i izvan granica blogova. Samo iz tog razloga sam došla na ideju da na facebook strani  MOJIH 40+ otvorim dva nova albuma pod nazivima:

- DECA UMETNICI
- IDEJA !!!



Prvi je namenjen našim naslednicima - malenim umetnicima punih ideja, mašte, volje, želje i talenta. Ovde sam stavila već neke njihove radove, fotografije i smernice ka facebook stranama i blogovima gde se pojavljuju. Vreme provedeno sa decom u kreativnom radu je neprocenjivo, a veze između njih i roditelja u tim trenucima postaju jače, stabilnije i prisnije. Možda na ovaj način podstaknemo i druge mame i tate da krenu u ovu avanturu sa svojom decom. Ovo je sigurno jedan od načina da od njih napravimo prave, bolje, pametnije, samostalnije, snalažljivije i vredne ljude. Zato molim sve kreativce i ostale blogere da mi pošalju putem elektronske pošte fotografije i smernice ka postovima gde su u centru pažnje i kreativnom zanosu njihovi prinčevi i princeze. Hvala Vam unapred na saradnji ♥

U drugi ću stavljati sve ono što vidim, pratim i što me oduševi na Vašim blogovima. Naravno uvek sa urednom "adresom" posta gde sam to našla. Nadam se da mi niko neće zameriti na ovome, jer su mi namere čiste. Dosta mi je više objavljivanja gluposti, crnila i reklama na facebook stranama, kao da se ne dešava ništa lepo, kreativno i normalno na Balkanu, kao da nema šta pametno da se vidi, pročita i nauči. Možda je vreme da uzmemo stvar u svoje ruke i ne čekamo da se nešto "desi" !!!


19 коментара:

  1. jao vidi I. namještaja :))

    iako ne koristim fb, nemam ništa protiv da proslijediš na fb nešto sa mog bloga što ti se sviđa.

    sretno sa ovim novim kreativnim poduhvatom :)

    ОдговориИзбриши
  2. Odlična ideja draga! Sviđa mi se i podržavam 100%. Ako budem imala nešto sa decom, šaljem ti da objaviš. ovo drugo je takođe jako lepo i odmah moram da ti se zahvalim što si pomenula moj blog, pravo si <3. Podržavam i pridružujem se. :)
    Veliki zagrljaj! :*

    ОдговориИзбриши
  3. Super ideje se roje u tvojoj glavi.Svaka ti čast na energiji.Ovo je stvarno lepo i pozitivno.:*

    ОдговориИзбриши
  4. Dobra ideja, iako ja ne koristim fb. Hoćeš li ti imati vremena za sve ovo :) ?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Imaću, ako tako odlučim :D :D :D
      U stvari sve dok ne dobijem unuke, a možda ću tada biti u penziji, pa opet...naći ću :D :D :D

      Избриши
  5. pa kad stižeš to sve? pored posla, otvaranja dućanja, kućanskih poslova? spavaš li išta ;)
    ali, naravno, tu sam za tebe!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Spavam ko top :))))
      Toliko se umorim u toku dana da drugačije i ne mogu :)))
      Hvala ti mila ♥

      Избриши
  6. Odlične ideje imaš, jednom sam čini mi se već rekla, ponoviću, ti.... si... NEUMORNA.
    Već neko vreme hoću da napišem post baš o raznim igračkama koje sam pravila zajedno sa klincima, ova tvoja ideja će to ubrzati.
    Super mi je ovo tvoje "imaću vremena ako tako odlučim", znači tu je caka. :-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ajde, Bojanice izbacuj taj post na videlo, taman je vreme :)
      Naravno da je caka u staroj, dobroj :
      Ja mogu, ja hoću, ja znam, ja krećem, pa šta mi Bog da !!! :))))
      Kada sam u opisu svoje ličnosti na strani " O meni" napisala da je život samo jedan ( dok se lično ne uverim u suprotno) i da ga moram iskoristiti do poslednjih granica - TO SAM I MISLILA !!! Ne želim da se kajem na kraju života što nisam uradila još nešto zato što sam bila dokona, nezainteresovana ili se plašila. Nije pitanje "šta bih izgubila" već "šta bih dobila", a ako ne probam - kako da znam ?!

      Избриши
  7. Ovo si dobro napisala - pitanje je šta bih dobila! Volim tvoj optimizam!! I ovu tvoju novu ideju. Nisam korisnik FB, ali mi je muž, pa sam pogledala. Super, sve na jednom mjestu. Dobro iskoristiš 24 satova koji su nam darovani :) Sigurno, ču koristiti albume. Hvala :)

    ОдговориИзбриши
  8. Divna ideja! Imas moju podrsku. I za ideju, i za toliko aktivizam :)

    ОдговориИзбриши
  9. Ideja ti je super, dobre stvari treba deliti, treba da cirkulišu kako bi bile viđene. Nema potrebe da pričaš da su ti namere čiste, to se zna. Bar ja tako gledam na stvari. Moju ideju niko ne može ukrasti, a ako je iskopira, to je stvar inspiracije a ne krađe ideja. Uostalom, suvišno je o tome govoriti.

    Samo napred, ako mogu da pomognem, zovi!!!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Već mi pomažeš toliko da sam ovo nekako doživela kao naš zajednički opus !!!
      Hvala ti Nataša beskrajno !!! ♥

      Избриши

Hvala što ste ostavili komentar.