понедељак, 1. јул 2013.

BOMBONICA ( II deo)




Ovako stvari stoje : u poslednjih 48 sati sam, sve ukupno, držala oči zatvorene nekih 6 sati i još uvek mi se ne spava, popila sam cisternu kafe i šoljica mi je još uvek na dohvat ruke, jela sam....ne sećam se da sam jela, a i nešto nisam gladna, napunila sam oči, nos, kosu stiroporom i još ga pljuckam, otvorila sam treću paklu cigareta, zamazala sam sve što se dalo zamazati, izgubila  pojam o vremenu i prostoru, ali....SAM ZAVRŠILA DOMAĆI ZADATAK !!! Molim jedan veliki aplauz za adrenalin džankija :))))




A počelo je u subotu, odmah posle vrlo napornog radnog dana. S vrata sam zaposlila mlađeg sina da mi secka stiropor, a ja se u letu presvukla u "radno odelo" i AKCIJA !!! Radila sam do kasno u noć, nešto kao odspavala i opet Jovo nanovo ranom zorom. Oko dva popodne mi se pridružila moja Jovanica, moja duša, moja desna ruka, moj glavni savetnik i vrlo iskreni kritičar......i sve tako negde do......nemam pojma dokle. Znam samo da je pao mrak uveliko i da sam poslednjim atomima snage raskrčila krš za sobom. A bilo ga je...ma, ima ga još, ali može nešto i sutra pre posla !!!


U međuvremenu sam iskoristila malo dnevnog svetla da islikam na pola završeni posao i da Vam prezentujem deo onoga što sam uradila. Nešto mi svi govore da sam preračunala i da nam radnja nije tolika, a ja ko velim - da ne zafali i sve se bojim biće malo :)))
Sve u svemu završen je onaj deo za 60 cm zida ispod plafona, idem dalje i naravno - redovno ću Vas obaveštavati do koje sam lekcije stigla. Sad odoh u krpe, prošla je ponoć uveliko ! Laka Vam noć, ljubim Vas puno i čitamo se uskoro !!!






16 коментара:

  1. Ovi su ti mafini ko pravi! Mnogo si toga uradila, mora biti, da nije tako mali prostor :) Prekrasno je, vidi se, da uživaš. Laku noč, čitamo se .)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala, draga ! :)
      I mom starijem sinu se mnogo sviđaju mafini, a mlađi preferira kornete sladoleda. Nešto razmišljam, ....da li zbog toga što mu se stvarno dopadaju ili zato što ih je radila Jovana :))))))

      Избриши
  2. Gde si,bre,celu noć čekam da vidim šta ima novo..!?!? :)) Malo se šalim a malo sam i ozbiljna.A potpuno ozbiljna kad kažem da kupiš kilo-dva limuna i da svuda sa sobom nošiš flašicu limunade,od tog nespavanja imunitet čas kvrcne..Kvrc!;)
    Ovo za sada je ODLIČNO!!!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da li je moguće da si za kompom do pola dva ? :)))))))
      Hvala ti draga na savetu , a još više na tome što brineš...odoh po limune da posle ne bude - šta sam ti rekla :))))

      Избриши
  3. ovo je sve preslatko šta ste napravili!
    čekam da vidim ostatak :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti draga punooooo !
      Trenutno su na redu malo ne zanimljivi poslovi vezani za papirologiju, ugradnju klime, jurnjava za enterijerom... ali mislim da će već narednog vikenda imati šta da se prikaže i vidi. Sve jedno,u svakom slučaju ću Vas obaveštavati i od tim "glupim" stvarima ;)))

      Избриши
  4. jako jako dobro, nisam znala što ćeš točno raditi - ovo je me potpuno iznenadilo i oduševilo! sva je tako veselo, šareno, privlačno, točno kako treba biti za jedan takav dučanćić! čestitke! boje su krasne, dizajni isto. rado bih to sve skupa vidjela uživo ;)
    vidim da si koristila pigment, nisam znala da može i obojati stiropor, nešto novo... pomoćnicu plati u bombonima :))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti, Ana,pre svega na podršci, a onda i na komplimentima. Opšte poznato da volim jake boje i konačno sam mogla da ih iskoristim na nešto pametno ;)))))
      Da, može pigment. Toga se sećem još iz osnovne škole, kada smo pravili neku scenografiju za školsku predstavu. Da me ubiješ ne znam šta smo igrali, ali poludisperzje i tonera se odlično sećam. Majka me zamalo nije obesila na sred Terazija kada sam izmazala novu bluzu, ali se OPRALA, na svu sreću :))))))
      Hoću, platiću je u bombonama. Biće oduševljena :)))))))))

      Избриши
  5. Ti si bre luda 100/h! Svaka ti čast, sve je odlično ispalo, jedva čekam da vidim sve na zidovima... Luda si skroooooz!! Ljubim puno!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. 100/h?! Malo je to kume! :)))))
      I ja jedva čekam !!! I strašno me nervira što ne može sad i odmah, ali sve mora da čeka svoj red vožnje da bi ispalo onako kako sam ja zamislila i nikako drugačije :))))
      Ljubiiiiiiiim ! :*

      Избриши
  6. Početak obećava :) Dopada mi se ovo slatko šarenilo, samo naprijed!

    ОдговориИзбриши
  7. Ja velika klipaca jedva cekam da udjem u tvoju trgovinu bombonica. Sve mi je tako fino i veselo ...
    Divan dekor ...nestrpljivo cekam ostalo i svakako cu doci cak iz Svedske da vidim trgovinu kad bude gotova .

    ОдговориИзбриши

Hvala što ste ostavili komentar.