недеља, 23. јун 2013.

KAFA ZA DVOJE



Ako nekog zanima - imam ja i lođu ! Mada....to u stvari nije lođa, već protivpožarne stepenice koje su svi pretvorili u nešto sasvim drugo. Uglavnom u skladišta svega i svačega, koja neodoljivo podsećaju na delove kuća i stanova iz Američkog serijala pod nazivom - "Živi zatrpani". Naravno da sve to može da izgleda mnogo urednije, lepše i funkcionalnije, ali...ima vremena....E pa,... nema vremena!!! Zasuci rukave i kreni u akciju ! I tako....ja je malo sredilla i na njoj našla - svašta nešto. Između ostalog i neki stari poslužavnik iz doba neolita i reklamne šolje za kafu. Užas!!! Nije ni čudo što su ovde završili svoju "karijeru".


Baciti ili ne baciti - pitanje je sad ! Ma ne,....ne bacam ništa. Igraćemo se malo. Uz pomoć farbe, salveta, lepka i malo slobodnog vremena sad imam dobar set za jutarnju kafu u dvoje. Romantično ?! Nemojte da Vas čudi -  imam ja te napade romantike s vremena na vreme ... oće me nekad :)))







Sledeća slika nema veze sa celom ovom pričom, ali ima sa jednom malom šestogodišnjakinjom iz gradskog prevoza, na koju sam naletela ovih dana i koja me je prosto oborila s nogu svojim stajlingom. Ne znam kako se zove ni ona, a ni njena mama, koja mi je dozvolila da fotografišem, ali ako ikada ugledaju ovu sliku, još jednom :
HVALA PUNO I .....BAŠ IMAŠ STRAVA PATIKE :))))



15 коментара:

  1. Savršeno si uredila šoljice!
    patike jesu savršene, ta boja...moja omiljena!

    ОдговориИзбриши
  2. jesu li to one salvete koje ti je muž kupio (sam)?
    ooodlične!

    ОдговориИзбриши
  3. Super si to uredila. Nikad nije previše romantike :) A zadnja fotka ti je zaista dobra.

    ОдговориИзбриши
  4. Mene male dame uvek oduševe. Naročito mi se sviđa kad vidm da znaju tačno šta hoće, a što se napada romantike tiče, i ja bolujem od iste bolesti i za nju, za sad, nema leka.

    ОдговориИзбриши
  5. odlicno romanticno resenje ;) Cime si bojila u belo? Akrilnom? Kakva je sa pranjem?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Akrilom !!! Imam već jedne slične, koje su moji prvi radovi, od pre.....e sad ...mislim da ih rabimo već mesec dana i....stoji, ne mrda ! Ma, s obzirom da su mogle da lete u kantu, odlično su prošle. Pa koliko traju nek traju :))))

      Избриши
  6. Ne pijem kafu ali poželeh kad videh tvoje šoljice, mada može i čaj, zar ne?
    I nisam nešto romantična ali volim da je primetim kod drugih.
    A starke? Woooooooow!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Naravno da može čaj :))) Kažu da je bolji za vrućinu od sladoleda, mada.....kod mene to ne pali. Sladoled je SLADOLED ! :))))
      Jesu VRH ! Vreme je da sebe častim novim ;)))

      Избриши

Hvala što ste ostavili komentar.