среда, 22. мај 2013.

UDAR ROMANTIKE !!!


Blogonagrade su fantastična stvar, koliko god ih neko voleo ili ne, ukoliko niste sujetni, želite da učite od drugih, da delite iskustva i upoznajete neke nove ljude. Ovo je odlična prilika da se upoznate sa bilo kojom vrstom kreativnosti autora bloga, onih koji su na njegovoj listi nagrađenih ili na listi koje prati. Tako sam ja došla do bloga HOME CHIC CLUB. Odmah me je privukla totalna različitost. Kod mene sve crno, kod nje  sve belo, ja volim crvenu, ona da sa belom kombinuje plavu i sivu, ona tako ženstvena, a ja....sve u svemu, kao što već rekoh, drugačija. Vremenom, shvatih da ta različitost i nije tolika kolika mi se učinila na prvi pogled, ili bar koliko se čini ! :)))))

Htela to ja da priznam ili ne, zahvaljujući autorki ovog bloga, vratila sam se u svet omiljenih boja od pre....hmmmm....ne bih ja o godinama da nekog ne uplašim, pa je skoro nastalo nešto ovako :



Dragi moji i drage moje upoznajte VESNU glavnog i odgovornog "krivca" za povratak pastelnih boja u moj životni prostor. Jednu od mojih TOP 5 koja svojom ženstvenošću i romantikom prosto preplavi svakog koji poseti  njen blog i...opet mu se vraća po još jednu dozu, pa po još jednu, i tako u nedogled. Ali, nemojte da Vas prevari . Ispod, na oko, nežne i krhke žene prodornih, plavih očiju se krije pravi vulkan koji je i te kako aktivan.I njoj sam postavila pet pitanja na koje je ona vrlo  iskreno odgovorila i tako nam dozvolila da je mnogo bolje upoznamo:



1. Ko je Vesna?

- Vesna je po struci pravnik a po duši umetnik. Društvena, pozitivna i maštovita, a opet realna i sa obe noge na zemlji. Često preterano organizovana (čitaj opsesivna), preterano emotivna, esteta, dobra kuvarica, neostvarena operska diva, slikar amater i pomalo ostvareni pisac. To su bile lepe, a sada ružne osobine. Ćudljiva, promenljivog raspoloženja, nepoverljiva, često mrzovoljna i nepodnošljiva.

2. Kako je nastao blog HOME CHIC CLUB ?

- Blog je nastao prošle godine u proleće kada sam započela transformaciju svog doma. Slikala sam sve faze promene, a onda zaključila da od toga može nešto da se napravi. I eto.... 

3. Šta te inspiriše ?

- Inspirišu me lepota, kreativnost i nesvakidašnje ideje. inspirišu me ljudi koji imaju snage i hrabrosti da istraju u svojim snovima i ne plaše se da probaju nešto novo.

4. Da li je blog imao bilo kakav uticaj na tvoj život, i ako jeste, kakav?

- Blog je zaista promenio moj život. Od kada postoji, postao je sastavni deo mog života i sve što mi se dešava želim da zabeležim. Često se dešava da prevrnem sve na tumbe po kući zbog slikanja, zabranim mojima da dišu dok ne završim i na kraju se sama sebi slatko nasmejem ( već sam pomenula svoje opsesivno kompulzivno ponašanje). Blog je i veliki izvor zadovoljstva jer sam upoznala mnogo divnih ljudi, svašta naučila i dobila bezbroj ideja, informacija i korisnih saveta.

5. Imaš li neka očekivanja od njega?

-Donekle...Mislim da može da mi pomogne da jednog lepog dana započnem novu karijeru, ali otom-potom...

6. Šta bi poručila onima koji imaju nameru da otvore svoj blog ?

- Da rade ono što vole, budu originalni i iskreni. Sve ostalo se lako nauči.

HVALA VESNA  !!!



17 коментара:

  1. Hvala na otkricu ovog inspirativnog bloga!

    ОдговориИзбриши
  2. Bravo za izbor,romantika i pastelne boje dovoljan su razlog da pogvirim na ovaj blog.A strpljenje Vesninih ukućana za njenu strastvenu posvećenost blogu govori mi da tamo ima šta da se vidi.Hvala,Barbara!

    Je li,je l ti to nešto čačkaš oko dizajna tvog bloga,čas mi je jedna slika u vrhu,čas sasvim druga???

    ОдговориИзбриши
  3. predivne slicice...i ja volim jaaako razlicite,jake,nezhne boje-ma skoro sve osim maslinastu i crnu..:)

    ОдговориИзбриши
  4. Hvala na otkricu ovog bloga.Hvala sto si me nahvalila u proslom postu,uh nije mi bilo dobro.Nagrada sto si napravila je super! I drago mi je sto sam te inspirisala :))) ti prosto ne stajes da pises :)))) Pozdrav od "jagodice". :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jagodice moja, pa ti si "kriva" za sve ovo :)))) Naime, postove sam napisala u cugu čim si me obradovala sa svojom nagradom i inspirisala da i ja uradim nešto drugačije( nije ta noć bila duga). Jedino što sam čekala, su odgovori na moja pitanja. Kako su ih devojke slale ( a bile su brzeeeeeee), tako sam ih zaokružila i evo...puštam ih u etar istim redom ;))) Pokazalo se da neke od Vas nisu znale jedna za drugu i da su se zahvaljujući mojoj maloj intimnoj žurci "srele". Zamisli sad inspiracija na sve strane !!!
      Ljubim i ja tebe, punooooo :*

      Избриши
  5. Hvala i od mene sto si mi pokazala divne stranice .osjecala sam se usamljenom ovdje na sjeveru .

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. O ne, ne !!! Nisi sama !!! Dobro došla na našu žurku ! :))))
      Cveće?! Draga,....pa ti si ko poručena došla u pravo vreme i na pravo mesto!!! ;)))

      Избриши
  6. Vesnin blog je zaista inspirativan, a Vesna, kao osoba, posebna. Nije zato što je pravnica, što smo keleginice po tom osnovu i što su pravnici svestrani ljudi, uprkos uvreženom shvatanju da su kruti, tvrdoglavi, perfekcionisti, sujetni i tako to, nego...

    Nego, da se vratim na početak, gde sam rekla da su pravnici svestrani ljudi. Da, Vesna je majstor da spoji različitosti u jednu lepu i funkcionalnu celinu, dobra majka, supruga i na njenim slikama se sve to vidi. A sem toga, kad vam neko pokaže svaki deo svog doma, kad vam i preko interneta otvori vrata, onda nema sumnje o kakvoj se osobi radi.

    I još nešto: Vesna je bila jedna od prvih koji su mi izašli u susret kad sam htela da u našoj školi napravim biblioteku. Samo što sam to objavila, već je stigla poruka od nje, gde me je pitala za adresu na koju može da pošalje knjige.

    Vesna je bila slovenska boginja proleća, na ruskom se proleće kaže vesna, a ona i po duhu i po izgledu, ima sve osobine proleća, koje isto tako ume da bude promenljivo i ćudljivo, tako da bih joj rekla da ne brine zbog svojih osobina za koje smatra da su loše.

    ОдговориИзбриши
  7. Jao devojke moje lepe i drage, posle ovih vaših komentara i pohvala zaista se osećam posebno lepo i ponosno što sam deo jedne tako divne i tople zajednice. Svima mnogo hvala i sve vas mnooooogoooooo volim i ljubim.
    Vesna

    ОдговориИзбриши
  8. Skoro sam otkrila njen divan blog i uzivam, a sada sam je jos bolje upoznala. Posebno mi je poznat deo - "Blog je zaista promenio moj život. Od kada postoji, postao je sastavni deo mog života i sve što mi se dešava želim da zabeležim. Često se dešava da prevrnem sve na tumbe po kući zbog slikanja, zabranim mojima da dišu dok ne završim i na kraju se sama sebi slatko nasmejem ( već sam pomenula svoje opsesivno kompulzivno ponašanje). Blog je i veliki izvor zadovoljstva jer sam upoznala mnogo divnih ljudi, svašta naučila i dobila bezbroj ideja, informacija i korisnih saveta"..Mislim da nam blog svima promeni zivot ali pozitivno i ucini da damo jos vise od sebe ili mozda otkrijemo neki svoj novi talenat...

    ОдговориИзбриши
  9. Vesna je jako talentirana cura. njezin blog je prekrasan!!!
    Čestitke i lijep pozdrav!!

    ОдговориИзбриши

Hvala što ste ostavili komentar.