среда, 20. март 2013.

BOJE OTKRIVAJU LIČNOST - ZELENA


Pisali o žutoj, inspiraciju tražili u plavoj, a kada se ove dve pomešaju dobijemo - ZELENU !!!
Ova boja je boja mira, nade i besmrtnosti. Ona je znak stabilnosti i sigurnosti. Okruženi ovom bojom najčešće se osećamo smireno i opušteno. Pripada grupi hladnih boja.

Ukoliko je ovo Vaša omiljena boja Vi ste sigurni u sebe, a ponekad malo i previše. Volite sve da radite sami, a prija Vam da se borite sa poteškoćama. Pomalo ste bundžija, a pomalo vođa.Uživate kada se drugi dive Vašim uspesima, jer posedujete veliku dozu samopoštovanja. Težite samopotvrđivanju i ne odustajete od ciljeva. Volite da namećete svoje ideje i ne podnosite kritike, jer mislite da ste uvak u pravu. To može biti opasno, naročito u odnosima sa partnerom., ali i na poslu, gde postoji mogućnost da Vas ljudi odbace zbog potrebe da uvek u svemu budete najbolji.


Vaše slabe tačke su: jetra, žučna kesa, mišići i oči. Sklomi ste glavoboljama, bolovima u vratnom delu kičme i nesanici.


Savet: Izbegavajte pržena jela i alkohol, najveće neprijatelje jetre. Kontrolišite holesterol, jedan od faktora rizika za formiranje kamena u žučnoj kesi. Čuvajte oči. Ako radite za kompjuterom, pravite pauze. Da bi ste izbegli bolove u vratu, pazite kako sedite, a nesanicu podupredite šoljom čaja od lipe ili matičnjaka.




































































Deo teksta preuzet sa alo rs, a deo sa Sujeverje.

8 коментара:

  1. Draga moja, kad ti ovako divno opisuješ boje uz prekrasne fotke ja više ne znam koja je moja omiljena boja...Imam osjećaj da su sve:)

    ОдговориИзбриши
  2. O da, sigurni smo u sebe ..ponekad i previse za svoje dobro :)))
    A fotke si izabrala..ihh!! Sto me podseti da treba da kupim avokado :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Uf....pade mi kamen sa srca :))) S obzirom da pouzdano znam da je to tvoja omiljena boja, baš sam ih birala... pažljivo, dugo i sistematski :)))

      Избриши
  3. ... čitajući ovaj tekst pogledala sam u svoju zelenu majicu koju sam jutros obukla na posao i pomislila da to možda nešto znači , prvi put otvorila tvoj blog , zelena boja ...zelena majica...ko zna ...fotografije su fantastične ... puno te pozdravljam

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Dobro došla Milka !!! Ja sam pobornik onoga da ništa nije slučajno tako da.... se ne zna zašto je to dobro...videćemo :)))) Hvala na komplimentima i pozdravljam ja tebe. Drago mi je što si tu. :)

      Избриши
  4. Posle ovih slika i te kako se osecam smireno i opusteno. Hvala ti na trudu da ih sakupis sve na jednom mestu.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nema na čemu, Bojana i drago mi je što si osetila isti efekat opuštanja dok si ih gledala kao i ja dok sam ih skupljala. :) Mada.....bilo mi je jako teško da napravim uži izbor...ne bi valjalo da sam postavila baš sve. ;))))

      Избриши

Hvala što ste ostavili komentar.