понедељак, 11. март 2013.

BOJE OTKRIVAJU LIČNOST - PLAVA

Danas inspiraciju tražimo u plavoj !!!
Boja koja simbolizuje istinu, vernost i plemenitost. Vidimo je kao boju vode i neba što je čini misaonom i emotivnom bojom koja može izazvati smirenost, ali i tugu. To je hladna boja za koju kažu da pored zelene ima smirujuće dejstvo na centralni nervni sistem.

Ukoliko je ovo vaša boja Vi imate potrebu da se osećate zaštićenim.. Potrebni su Vam pažnja, nežnost, iskrenost i vernost. Za ono što drugima pružate tražite zahvalnost kao i osobu koja će imati puno poverenje u Vas. Temeljni ste i ne zadovoljavate se površnim rešenjima. Puno očekujete od posla, ali ne po cenu svađe.


Slabe tačke su Vam : Pluća, bronhije, nos, grlo i mišići. Skloni ste prehladama i brzo se umarate zbog trošenja energije.


Savet: Čuvajte se vetra jer su nos i grlo Vaše slabe tačke. Smejte se, jer smeh povećava antitela u pljuvački, što Vas štiti od bolesti disajnih organa. Obogatite ishranu pasuljem, sirom, junećem i telećim mesom, orasima, jogurtom, sojom, pivskim kvascem i suncokretom.
















































Deo teksta preuzet sa alo rs, a deo sa Sujeverje.

4 коментара:

  1. Анониман11. март 2013. 09:54

    Konacno moja boja !!! Slike su sjajne i stvarno deluju smirujuce.

    ОдговориИзбриши
  2. DA to sam ja :) I divne su slike. Sve, samo ne hladne!

    ОдговориИзбриши
  3. Srednja skola je plavo :) Preterala pa prestala..
    Asocijacije su nebo i voda a kolac glaziran plavim ..o, no, nece to u moja usta :)

    ОдговориИзбриши
  4. Plava je nekad bila moja omiljena boja, i sad kad procitam ovaj tekst znam i zasto :-) ali u medjuvremenu, otkad izradjujem one moje rukotvorine zavolela sam sve boje i najčešće se zamislim ako me neko pita za omiljenu boju. Ove fotografije možda učine da se ponovo opredelim. :-)
    Pozdrav!

    ОдговориИзбриши

Hvala što ste ostavili komentar.