уторак, 04. децембар 2012.

KAKO NAPRAVITI NOVOGODIŠNJI MINI SVEĆNJAK ? Iskreno, ova ideja nije moja već pozajmljena od neke "tete" iz Amerike koju redovno pratim na njenom blogu već duže vreme. Delim je sa Vama ne zbog toga što je spektakularna, već zato što je "jednostavna do bola", a vrlo efektna. Šta nam treba ? Četiri stvari:
 - karika za zavese ( ako nemate Vi, ima " Kona" u T.C. Piramida Jurija Gagarina 151 lok 5-6 i to po ceni od čitavih 15 dinara)
 - 7 grančica jelke ( veštačke naravno) i to one sa žicom
 - mala mašna
 - mala svećica

Potrebno pripremiti

Provučete grančicu kroz kariku i samo je uvrnete. Nikakvo preterano uvijanje i vezivanje nije potrebno, čak je suvišno.

Prva grančica se provlači

Pa se uvrne
Posle prve, nadovezujte jednu za drugom svih sedam i malo ih "uredite" da vizuelno lepo izgledaju.

Pa se doda još koja

Pa na kraju svih sedam

Zelenilo najbolje "otvarate" crvenilom !!! Jedna crvena mašnica i istobojna svećica će od ove jednostavnosti napraviti savršenstvo. Pogotovo kada se svećica upali !

Ukrasimo mašnicom

Dodamo svećicu

Lepše je kad se upali

Gotov Novogodišnji mini svećnjak
 Hmmmm.... Ovo već počinje da izgleda onako kako sam zamislila, ali...nije još gotovo !!!

4 коментара:

 1. Ajooooj pa ovo je sjajno! Nisam bila tu par dana i sada vidim sta ste sve novo izbacile na svetlost dana. Sva tri posta vezana za novogodisnje ukrasavanje sam progutala u dahu i jedva cekam sutra. Hvala sto postojite.
  Vasa Mila.

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Dobro došla Mila. Već smo se pitale gde si se izgubila. Hvala ti puno na predivnim rečima, a mi za tebe i sve ostale koji nas čitaju imamo jedan mali predlog. Uslikajte Vaše radove i pošaljite na našu elektronsku poštu ili putem poruke na naš fecebook, a mi ćemo gledati da ih objavimo u nekom od naših budućih postova. Recimo, neka naslov posta bude : Radovi naših drugarica !!!
   Puno pozdrava od Ružice i Barbare!!!

   Избриши

Hvala što ste ostavili komentar.