четвртак, 1. новембар 2012.

MASKA OD MEDA ZA ZATEZANJE KOŽE LICA



Ne znam kako Vi, ali ja obožavam prirodne preparata za negu kože, a pogotovo kada oni dolaze iz kuhinje. Stalno pri ruci, uvek sveži i nema panike ukoliko ih neko od ukućana "strpa" u usta misleći da je to za unutrašnju, a ne spoljnu upotrebu. A dešavalo se, ... Doduše nema stvari koju ja ne volim a dolazi iz kuhinje, ali dobro,...to ionako nije tema ovog posta.

Danas se zatežemo sa maskom od belanca i meda. Sjajna maska čije dejstvo osećate odmah nakon nanošenja na lice, a rezultati se vide odmah nakon upotrebe, ali moram da upozorim : NE SME DA SE KORISTI ČESTO. Jednom mesečno Vam je dosta !!!



POTREBNO :
- jedno belance i dve kašike meda .

PRIPREMA:
- umutite belance u čvrstu penu, pa dodajte med i nastavite sa mućenjem dok ne dobijete kompaktnu masu.

NAČIN UPOTREBE:
- Nanesite ravnomerno masku na OČIŠĆENO lice. Držite je na licu između 20-30 minuta i gledajte da u tom periodu ne pravite nikakve grimase. Što bi klinci rekli : "Budite cool" i kad Vam se ukućani valjaju od smeha kada ugledaju "prelep" prizor ispred sebe. Nemaju oni blage veze, samo napred. Ko se zadnji smeje, najslađe se smeje! Masku skidate najpre toplom (skoro vrućom) vodom, a onda hladnom. Posle toga nanesite noćnu kremu, pa na spavanje. Ujutro ćete biti k'o novi !!!






3 коментара:

Hvala što ste ostavili komentar.