петак, 2. новембар 2012.

PREDLOG ZA VIKEND - 04.11.2012. u 19:30

Dođosmo do kraja i ove radne nedelje. Pred nama je lep, sunčan i topao vikend za koji volimo da kažemo i uvek slažemo, kako je prava prilika za "debeo" odmor. Međutim, stvari stoje potpuno drugačije. Sve ono što nismo stigli ili mogli da uradimo preko nedelje, skupi nam se u tih jedan do dva dana pa se često dešava da se više umorimo nego odmorimo. Posle svega, trebaće nam dobro okrepljenje za dušu koje će nam napuniti baterije za sledeću nedelju. A naš topao predlog je :



Na velikoj sceni opere i pozorišta "Madlenianum", u samom centru Zemuna, daje se fantastična predstava  pod nazivom "Tajna Grete Garbo". Naslovnu ulogu igra naša proslavljena glumica Tanja Bošković, a pored nje  na sceni se još pojavljuju : Jovana Balašević, Miodrag Krstović i Petar Benčina. Mlada rediteljka Đurđa Tešić je, kažu, svojim velikim talentom učinila da ovu predstavu publika za kratko vreme zavoli i vrati se da je pogleda bar još jednom.



"Tajna Grete Garbo" je suptilna melodrama koja je u isto vreme i vrcava i ozbiljna. Govori o sagledavanju snage i strahova jedne od najintigratnijih žena XX veka. Kroz njene tajne sagledavamo svoje i upoznavajući nju, upoznajemo sebe. Radnja je smeštena u pedesete godine prošlog veka i glamur koji je Amerika tada živela,a koji je Greta Garbo u sebi nosila.

Glamur, nežnost, radost i istina !!!







Нема коментара:

Постави коментар

Hvala što ste ostavili komentar.