субота, 27. октобар 2012.

MALA CRNA HALJINA

Šta to ima u jednoj maloj crnoj haljini kada je popularna još iz vremena naših baki!? Koju magiju nosi u sebi kada je svi  vole bez obzira na pol, godine i sti oblačenja? Zašto opstaje godinama i nikad ne izlazi iz mode? Odgovor se krije, pre svega,  u njenoj JEDNOSTAVNOSTI i to po svim tačkama opisa : od kroja, preko dužine, do boje. Skrojena tako da prati liniju ženskog tela lako prikriva sve naše nedostatke, a ističe atribute. Zna da nas vizuelno smanji do jednog konfekcijskog broja. Dužina savršena da istakne našu ženstvenost i onaj deo nogu koji je manje ili više dobar kod svih nas, a voli da skreće pažnju muškom oku. Boja uvek pravi izbor kada želimo da budemo elegantni, ali i glamurozni.

Zbog svih njenih gore pomenutih karakteristika, ona dobija još jednu osobinu : PRILAGODLJIVOST. Zna da nas isprati u svakoj situaciji, prilici ili događaju. Sve zavisi samo od toga kako smo je uklopili sa ostalim delovima odeće, obuće, nakitom i asesorarom. Samim tim ona se prilagođava svim stilovima i načinima oblačenja, a to automatski povlači sa sobom činjenicu da nije vezana ni za jednu starosnu grupu.

Kako se "mala, crna" transformiše u zavisnosti od stila, pa može se reći i prilike, pokušale smo  da Vam dočaramo u sledeće četiri slike. Naravno da i svaka od predloženih varijanti ima bar još deset načina kako bi mogla da se stilizuje ova magična haljina, ali to sad zavisi od svakog od nas ponaosob. Nama će biti drago da smo bar nekima pomogli, ukoliko im se zbog današnje priče, "rodila" ideja u glavi šta će sledeći put uraditi sa njihovom "malom crnom"!

Bela varijanta

Crvena varijanta

Kožna varijanta

Tigrasta varijanta

3 коментара:

  1. Bas ste dale lepe predloge vezane za temu crne haljine. Tesko je odluciti se koji je najbolji, ali posle nekog razmisljanja... Mislim da bi za mene to bila kozna varijanta! :)

    ОдговориИзбриши
  2. Bas ste lepe predloge dale na temu crne haljine. Tesko je odluciti se koji je najbolji, ali posle duzeg razmisljanja... Mislim da bi za mene to bila kozna varijanta! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jeste "moćna" !!! Inače je to Ružicina omiljena varijanta! :) Moja mora da ima nešto crveno, pa makar to bio lak na noktima! :))))

      Избриши

Hvala što ste ostavili komentar.