субота, 1. фебруар 2014.

Nagrada



Ovo je ono zbog čega sam počela da pratim njen blog. Međutim, ostala je samo na jednom postu vezanog za ovu tehniku, a ja se još uvek nadam .....
Inače, kaže da najviše voli da pravi ramove za slike....



Meni se, pak čini da ipak više voli čestitke...



Ali je sigurno, da ćemo se obe složiti da pre svega  najviše voli životinje....



Ima tu još svašta po nešto što ona pravi i šta i koga voli...
Ako sam Vas zainteresovala Vi skoknite do njenog bloga.U pitanju je Ondinijana , vrlo zanimljiva devojka koja me je obradovala jednom lepom nagradom :



♥ Hvala, draga ♥ 


E sad,....da pređemo na deo koji se zove :




Činjenica je da sam:
1. Mrgud
2. Buntovnik bez razloga
3. Tvrdoglava
4. Svojeglava
5. Uporna
6. Borbena
7. Drska
8. Znatiželjna
9. Osećajna
10. Plačljiva
11. Mazulja

I deo koji se zove  PITANJA:


 i ODGOVORI :

1. Nekad ništa, a nekad jedan topao, dug i čvrst zagrljaj.
2. Bojim se da nabrojim.
3. More ♥
4. Odem i kupim,...ja sam pripadnik stare škole koji dok ne vidi, ne čuje i ne opipa niš' ne uzima.
5. Ne !
6. Ne prodajem ništa što sam ja napravila.
7. Ne i to sebi jako zameram, ali ne zato što ne izlažem, nego zato što sam lenja da odem i pogledam šta to drugi rade. Sramota !!!
8.  Ne ! To me mnogo smara, čini nervoznom i nestrpljivom, ali zato uživam da gledam kako to neko drugi radi i uvek se oduševljavam njihovim radovima.
9. Šta ja znam....zavisi od trenutka, inspiracije i faze kroz koju prolazim.
10. Nikako !
11. Na to pitanje je Ana dala tako dobar odgovor, kome ja ne bi ništa dodala, a ni oduzela, pa Vas prosleđujem TAMO !!!

Usput, kao i ona, neću nominovati nikog posebno, već podeliti ovu nagradu svim blogerima koji ovo čitaju. Ne zato što me mrzi ili šta već, nego što je svaki, ali naglašavam SVAKI bloger zaslužuje. Pošto su meni već postavljena pitanja vrlo adekvatna za celu ovu priču i njih prosleđujem dalje. Ako počinjete sa blogovanjem, taman da vidite još jedan od blogova koji je drugačiji od mog, a opet i od Ondinijaninog, a opet....iako su svi različiti, na neki način su isti, jer ovo je malo drugačiji svet od onoga u kom živite. Prošnjurajte malo, pa vidite - ZAŠTO ?

9 коментара:

  1. mrgud i mazulja, tvrdoglava i plačljiva, borbena i osjećajna.... pa ti si moja blizanka, davno izgubljena :)

    ОдговориИзбриши
  2. Što kažu,nagrada je otišla u prave rukae.Čestitam i opet si me lepo zabavila. Miks činjenica koje si iznela o sebi pobeđuje ;)))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ♥
      Mogla bih obda da dodam i ...
      12. Pobednik !!! :))))))))))))

      Избриши
    2. i...
      13. Ćorava, jer...kad kucam na slepo (bez naočara) večito progutam ili promašim slovo, što se očigledno vidi iz predhodnog odgovora ;)

      Избриши
  3. Barbara, mnogo ti hvala što si prihvatila nagradu i zahvaljujem se na lepim rečima. Uživala sam i dok sam čitala tvoje odgovore... I saznala sam da ti zapravo ne prodaješ tvoje radove, sećam se da sam videla mnogo zgodnih stvarčica kod tebe i neverovatno mi je da baš ništa ne prodaješ. Zaljubila sam se u onu tvoju gitaru sa satom, samo moram da nađem nekog muzičara sa slomljenom gitarom :-) Veliki pozdrav!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nema razloga za zahvaljivanje, jer nije tajna da volim nagrade, ali još više da na neki svoj način predstavim druge blogere. Mada, bi bilo bolje da kažem blogerke, jer pratim samo dva muškarca ;)
      Prodajem ja, draga, svaki dan, ali....nešto drugo i nešto ja ne pravim, ali....jednoga dana kada odem u penziju....e to će da bude neka druga priča :))))) Imam veliku želju da recikliram stari nameštaj, gume, gajbice,...i da opet od njih pravim delove nameštaja, ali malo urbano- malo sabi. To mi je želja još....od pamtiveka :))))
      Veliki pozdrav i tebi i.....napravićem oglas za te gitare ;))))

      Избриши

Hvala što ste ostavili komentar.