недеља, 16. фебруар 2014.

MINI POSUDA ZA BOMBONICE


Ceo vikend konačno....nazovi slobodna i rešena da se malo više igram, a malo manje radim. Što bi u prevodu značilo - da se prvo malo zanimam i opuštam u pravljenju nekih sitnica, pa šta ostane vremena ide pod "krpa, metla, pegla". A, ako zafali....mislim vremena....gladni neće biti, a neka se peglaju sami....četiri mašine su puštene, veš leluja na terasi osunčan i skoro suv, mogli bi već da ga skinu. E tako !!!


Imam neku kesu koju premeštam levo-desno već poduže vreme, a u njoj su sve neke minijature koje mi žao da bacim ili nisu za bacanje. Parčići hamera, vitraža, krpica, celofana i slične drangulije koje su se tokom  vremena nakupile ili sam ih ja namerno odvojila za "trebaće".


Prvo sam se dohvatila onog hamera, koji će, ako nastavim sa tumbanjem, biti toliko izgužvan i sažvakan da neće biti ni za šta. Napravih neke minijaturne kutijice u koje mogu da stanu dva eurodeserta ili jedna minjon kocka. Pitaše me za šta će mi to, a ja ih upita koliko puta im je neko sa one strane pulta postavio sledeće pitanje:
- Imate li nešto neobično, sitno, malo čime bi moje dete počastilo drugare iz razreda za rođendan ?
- Pa, dobro, ali..... imamo lizalice, luše, sitne konditionere....
- Pa imajte i ovo !!! The End!!!


A onda sam prešla na nešto što sam zaista imala želju da napravim, već poduže vreme. Mini posuda za bombonice koja podseća na one prošlovekovne automate za žvake. Imam neke male plastične saksijice za presađivanje cveća, mini teglice, ostalo nešto farbe i samolepljivog tapeta, taman.....ako ništa - bar za jednu. Za ovo se, naravno, nisu bunili, ali ja jesam. Ovo ne ide u radnju i tačka. Možda napravim i neke veće (mnoooogo veće) za "Bombonicu", ali za sada JA  uživam u malim stvarima jedno vreme, a posle će neko drugi ....more...stvarno nije lako sa muškarcima ☺

21 коментар:

  1. baš je lijepa posuda, a ja se baš pitala od čega je.. super super
    lp Klaudija

    ОдговориИзбриши
  2. Одговори
    1. Jeste, ali da se odmah razumemo...nije moja ☺
      Ima već dve godine kako s vremena vreme naletim na jednu od realizacije iste, pa k'o velim....'ajde sada malo ja ☺

      Избриши
  3. Ne vidim da nesto fali tvom telefonu,kad imas OOODlicne slike a i ideje su "bombone". ljubac

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. He, he,....moja Cale. Pa za ovih par sam ih uslikala bar 30, od čega je 2/3 mutno, tamno,...ili šta već. A onda par probranih pokušam da sredim u http://www.picmonkey.com/ i to ti je to. Ne valja, kad ti kažem ☺
      Ljubim :*

      Избриши
  4. Nije,nije, kakvi lako! Uskoro ti stiže materijala, šaljem do kraja nedelje, pa se zabavljaj domile volje. Ko zna šta će još ispasti.

    ОдговориИзбриши
  5. Stvarno lici na one automate,ja sam kod njih najvise volela onaj jak miris zvaka.Odlicna realizacija :)))Dobro iskoriscen dan :)

    ОдговориИзбриши
  6. Zaista si fenomenalna!
    Sve što smisliš i napraviš, zlata vredi.

    ОдговориИзбриши
  7. Hehe..znaš da ja imam običaj da kažem:šta je za kuću,nije za crkvu.I tačka.Celog života mi je izvlačen alat iz kuće s obrazloženjem "to nam treba za posao.."Ja kupujem,oni odnose,rasparuju...ja opet kopletiram..klešta,obična,šiljasta...papagjke,šrafcigere krstaste po broju,vijke...oni nose..E sad više nema.Imam svoj lični alat!I ne dam.;)
    Ta slatka kreacija me toliko podseća na neki ljubavni svetionik..Mnogo je lep ukras.Nije ni čudo što 'oće da ti ga otmu..

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pardon,kompletiram,ne kopletiram!;)
      Muž bi mi sad rekao:pa kad si "zapenila": ne dam,ne dam,ne dam..:)))))))))))))))

      Избриши
    2. E, tako sam i ja "zapenila" i ko zna šta rekla, jer su odmah "spustili loptu" uz :
      - Dobro je, ne moraš...samo nemoj da "trokiraš" (mucaš) ...

      Избриши

Hvala što ste ostavili komentar.