уторак, 1. октобар 2013.

BOMBONICINA TEZGICA



Iako nam se na početku činilo da nam je pult dovoljno širok, dugačak i generalno veliki, ispostavilo se da ipak - NIJE. Kako šta pristigne od novih proizvoda, a mi nezasiti, sve je tešnje i manje. Pola se vidi, pola se ne vidi, a što je najgore, sve je manje mesta za manevrisanje. Došlo vreme da se nešto učini po tom pitanju, a pošto sam u stisci sa vremenom, krenem da pretražujem po internetu šta su to pametni ljudi smislili. Tako nabasam na ovu zanimljivu policu u obliku ovčice. 


Sjajna ideja !!! Iako je napravljena od šper ploče, zaključim da to može da se odradi i od čvršćeg kartona. Šta sad sitničarimo, ne mora sve da bude baš tako kako nam je dato na tacni. Po principu "sve je isto samo su nijanse u pitanju", Bombonica dobi svoju tezgicu, a nama se oslobodi veći deo pulta. Hvala, draga na tome. Baš si ljubazna ☺


A kad sam već odlučila da jedini slobodan dan u nedelji odvojim za "Bombonicu" i kad sam sva u "jesenjem fazonu", daj da promenim i izlog. Doduše već treći ili četvrti put od početka, ali ko to broji. Jedino moji, koji očigledno ne znaju da izgovore neku drugu rečenicu osim:
- Ne diraj ništa ovaj je savršen !!! I zašto nam stalno menjaš nešto ?!
- Aman, ostavite me na miru!!! Izlog mora stalno da se menja. On je ogledalo radnje i vremena u kome smo. Obećavam, da više ništa ne pipam do Nove Godine !





Znam da su dve devojke prepoznale nešto svoje na slikama. Pa, drage moje, hvala Vam još jednom i znajte da stalno mislim na Vas. Kad god pogledam ove male, tople i drage detalje u radnji...nekako mi bude toplo oko srca ... osećam da ste stalno tu, pored mene i da mi šaljete samo dobre vibracije  ♥

18 коментара:

  1. krasna tezgica, i ovaj prozorčić :)

    da imam ovakvu radnju ja bih se otrovala bih se slatkišima u tolikoj mjeri da bih zaglavila u bolnici :)))

    ОдговориИзбриши
  2. Ahaha...meni najsmešnije pitanje:"zašto nam stalno nešto menjaš???"..vidi se da nemaju ni Ž od ženskog u sebi...:))))))))))))
    Sve vam je lepo,stvarno,potpuno primamljiva radnjica,baš kakva treba da bude.A nova polica ti je odlično uklopljena<3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Možda oni nemaju to "Ž", ali zato ja obilujem onim "M", pa mi sve češće dođe da neke stvari rešim onako "muški" bez mnogo priče i takta :)))))
      Hvala, draga ♥

      Избриши
  3. nemoj ti njih slušati! ipak si ti mater familias :) i znaš što i kako treba.
    izlog ti je odličan, u toplim jesenjim bojama, mami da se uđe. ova tezga/curica je isto nešto (meni) neviđeno dobro, super si je osmislila i napravila. vidim nešto natašino na njoj, haha. a kad smo već kod nataše, bojim se da će joj slijedeći projekt biti ova ovčica sa slike :)))
    inače, reci kako se dečki snalaze u ovom šarenilu? ja bih tu mogla živiti, bila bih u svom elementu, eksplozija boja, mirisa, ukusa, točno kako treba biti za takav jedan renomirani establishment :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. U principu,.....i ne slušam ih, jer bi verovatno poludela, a zaista nemam ništa protiv da nešto urade sami i dokažu mi da znaju bolje. Nije me teško prevazići, ali prvo mora dupe da se pomeri :)))
      Natašino oko vrata male Bombonice, a Sandrino u izlogu....kažeš njen sledeći projekt je baš ova ovčica ?! Što ti je sudbinska povezanost :)))))
      Kako se snalaze ?! Ha ! Bolje ne pitaj, jer će komentar biti duži od posta :))))) Nešto mi se čini da im degustacija ide bolje od prodaje :))))))

      Избриши
  4. Dopada mi se tvoja vesela, šarena radnjica! Vidi se da je tu umiješana ženska ruka :)

    ОдговориИзбриши
  5. Baš je preslatko!! Ti si genije!!Bonbonica je divna i praktična, a izlog tako veseo i slasan da se pored njega ne može proći a da se ne svrati! :)

    ОдговориИзбриши
  6. Divno i jos samo daj adresu pa da te posjetim u cetvrtak slecem u BGB

    ОдговориИзбриши
  7. Naravno da ti šaljemo dobre vibracije, ženska solidarnost na delu. Ovu policu goooodinama imam snimljenu i sve mislim i mislim, ali nikako da krenem sa pravljenjem. Sram me bilo, a baš mi treba polica, naročito u obliku ovce.

    Samo ti nastavi da menjaš, ja to razumem, a razumeže uskoro i tvoji. Možda se i priključe akciji, ko zna?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Iz tvojih usta u Božije uši ☺
      A što se tiče police,....e to je tek za priču. Kada sam pokazala ideju odmah su počeli da izmišljaju. Te napravi u Hello Kity fazonu, te zec, te krava,....a mi imamo maskotu - našu malu Bombonicu. E pa,...ako Vam se ne sviđa Vi pravite drugu. E tako :))))

      Избриши
  8. Koliko ste lepo sve ukrasili, da sam prosto odusevljena! Izlog je prelep! Jedva cekam da dodjem (nadam se veoma uskoro) da se lepo pocastim i islikam ovu preslatku radnju! ♥

    ОдговориИзбриши
  9. Divno je u tvojoj bombonici, ali ja moram da se uživo uverim...dolazim jednog lepog dana, a možda i pre :)
    Šalim se, doći ću sigurno, jedva čekam.

    ОдговориИзбриши

Hvala što ste ostavili komentar.