четвртак, 11. јул 2013.

PILING OD KAFE - odličan u borbi protiv celulita



Znate li koji je zajednički sastojak svih krema protiv celulita ?! Kofein !!! Eto nama oružja u borbi protiv "narandžine kore". Samo,....ne U sebe već NA sebe !!! U sebe unosite malo više vode i cimeta, a za piling Vam treba morska so, maslinovo ulje i talog od kafe. Taman kada izvrnete šolju ( ko do sada nije to radio vreme je da počne) i kada se on DOBRO osuši  na novinskoj hartiji, ubacite ga u teglu jer....trebaće Vam. Mada, mi je danas jedna Ruskinja dala i jednostavniji recept, ali o njemu ću koji sekund kasnije. Prvo ovaj oprobani ;)


Pet kašika taloga kafe pomešajte sa dve kašike morske soli i dve kašike maslinovog ulja. Blagom masažom, kružnim pokretima utrljajte piling jedno 10-ak minuta. Onda ga ostavite još malo na koži, pa se pošteno istuširajte mlakom vodom. Posle toga neki losion ili mleko u zavisnosti od tipa kože i u krpe. Sutra je novi radni dan !!!




Uh !!! Umalo da zaboravim na onu Ruskinju ! Ona talog od kafe meša sa omiljenim joj gelom za tuširanje i tako pravi piling, ali ga zato koristi češče jer je manje agresivan . Kaže - svaki drugi dan ! Ne pitah je koliko pije kafe, ali celulita stvarno nema. Pa..... probaćemo i tu verziju !!!

11 коментара:

  1. Evo izručih talog na novinu;))Super ti je ovo,što se mene tiče,jer te namirnice su mi stalne u kući.A i ideja sa gelom i kafom nije loša..:*

    ОдговориИзбриши
  2. Ceo proslo leto sam se grebala tim pilingom i ..sipak :)) Ipak treba malo vise razmrdavanja :))

    ОдговориИзбриши
  3. Odmah sam skuvala kafu (kao onako ne bih... :D ) i spremam se da probam recept!! :) :*

    ОдговориИзбриши
  4. Ne znam u kolikom stepenu utiče na celulit, ali ostavlja kožu meku iglatku, probala sam lani nekoliko puta.

    ОдговориИзбриши
  5. Sjajan je !!! Ja radim isto što i ona divna Ruskinja ( hvala joj na lakšoj i bržoj verziji) već mesec dana i stvarno imam celulita drastično manje, ali se "grebem" svaki drugi dan. Što znači već tačno 15 puta u poslednjih 30 dana !!! Inače je ovaj post i napisan pre odprilike toliko vremena, ali je čekao "datum izdavanja":))))
    U početku je sav istrčao na površinu i pomalo me razočarao ( ja se kao mackam, a njega sve više i više), a onda....oduševljenje. Da, Fikreta koža je savršena, meka i glatka ... :)

    ОдговориИзбриши

Hvala što ste ostavili komentar.