недеља, 7. јул 2013.

BOMBONICA ( III deo)



Glavno da sam ja već smislila izgled vizit karte, a ostalo....!?
Biće ! :)))
Kako stoje stvari sa administracijom tj.birokratijom - ja ne bih ovaj put. Kad su već uspeli mene da smore i iznerviraju ne moram i Vas da davim. U principu sve što ne zavisi od nas nije za nerviranje. Tu ti ostaje samo da sediš i čekaš. A dok čekam mogla bih da polepim ona čudesa od stiropora po zidu:



Kao što se da primetiti malo sam i "šarala" po zidovima. To mi je danas oduzelo najviše vremena, ali se isplatilo. Ispod se naziru montirane police koje još nisu doterane onako kako sam zamislila, pa ćemo o njima neki drugi put. U međuvremenu sam instalirala klizeća vrata i malo ih šarala, pa je ispalo ovako:



Trenutno se suše, tako da još nisu postavljena na mesto, ali nisam izdržala da ih ne uslikam i prezentujem. Najviše zbog mojih blogodrugarica koje su svojski učestvovale u ovome. Posle više od 11 sati veranja po merdevinama, klečanja, čučanja, udisanja farbe i laka nisam raspoložena za mnogo pisanja, pogotovo što vidim duplo :))))
. Do sledećeg izveštaja ljubi Vas i voli Vaša mrtva umorna Barbara B.

27 коментара:

  1. Sve napreduje, birokratija koči! Ne daj se nervirati i samo naprijed, biće to bombonica šarena, slatka, vesela.

    ОдговориИзбриши
  2. Birokratija k'o birokratija. Overena fotokopija potvrde o zahtevu..I feel your pain :))Sve zaboravim da pitam - a gde je locirano ovo cudo ??

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Novi Beograd - Piramida :)
      Ne mogu i da hoće da me špahlom skinu iz te "Piramide" :))))

      Избриши
  3. Ja sam oduševljena, samo napred. Šta može nama birokratija? kad si mogla sve ovo da izguraš i napraviš, birokratija je za tebe ništa, to ćeš da prevaziđeš ko od šale. Slušaj ti mene!

    ОдговориИзбриши
  4. Sve već sada deluje savršeno.Poželim da sam tamo!! A uvek sam volela da se muvam po mestima gde se nešto tako lepo dešava..Figure sa stiroporom su ti pravi pogodak a i podloga od pruga po zidu.Već sam sigurna da će to mesto biti bajka...prepreprepre...DIVNO

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala, draga !!!
      Police su "krive" za pruge na zidu. Naime, naleteli smo na gotove police koje koštaju manje nego da ih mi seckamo, postavljamo, pravimo i slično, ali....umesto da budu bele (kako sam ja zamislila) one su neka glupa boja (kažu) bukve. Pošto se furnir ne farba,...u stvari može ,ali bi u tom slučaju bila skuplja "dara nego mera"..odlučila sam se na već pomenute pruge, da malo "razbijem" celu priču. Na kraju je ispalo zadovoljavajuće. Samo.....imam takvu upalu mišića da mi je zlo :)))

      Избриши
    2. može se furnir obojati, probaj, pa da ti bude baš sve ujednačeno. ili zaljepi vinil tapete (samoljepive) po policama

      Избриши
  5. jao zida i ovoh čudesa od stiropora!!!
    ODLIČNO!
    riješićeš birokratiju, samo polako, kroz to valjda svi koji počinju svoj biznis moraju da prođu.

    ali zato kad sve završiš pa kad navale mušterije :))

    ОдговориИзбриши
  6. ja sam ti već rekla da sam oduševljena interijerom, i prugama i stiropor slatišima. sad jedva čekam kako vrata izgledaju "uživo"

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ako misliš na to kada budu postavljena sa sve zavesicom sa strane - mislim da ćeš ih videti do kraja nedelje. Ako misliš na to kako sam ih obojila to već vidiš na slikama gore, a ako misliš baš, baš, baš uživo - eeeeee to bi bilo SJAJNO ;D

      Избриши
  7. :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    Eto, to je moj utisak kad gledam ove slike. Osmeh od jednog do drugog uvceta. :-)
    Bravo, Barbara.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Bojanice :)))))))
      Eto i meni osmeh od uva do uva kada pročitam ovakav komentar. Najdraže će mi biti kada to isto učine deca koja budu ušla u radnju ♥ Volim taj sjaj u dečijim očima kada uživaju u šarenilu i omiljenim im igračkama, slatkišima,....To je nešto neprocenjivo ♥
      Mislim da mi je vreme da postanem baba :)))))))

      Избриши
  8. Barbara, ti si sama nacrtala ovu krasnu sliku na vrata? Baš je predivna! Ali sa birokracijom je kod nas još gore, ne želi, da uđete u EU :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja - lično i personalno !!! Sad sam sva važna kad sam ovo napisala :))))) Hvala draga ♥
      Kako je u Sloveniji - znam iz prve ruke, jer dever ( suprugov brat od ujaka) mi je rođen u Mariboru i živi tamo već 42 godine. Nek mi je živ i zdrav. A što se tiče EU - pravo da ti kažem.... meni nešto i nije na spisku prioriteta :)))))

      Избриши
  9. divno je sve ,slika je bas onako za trgovine godisima (bombonama)
    nemoj zaboraviti poslati nama svima vizitke ... da se hvalimo sa njima .
    I da znamo gdje da te posjetimo
    veliki zagrljaj snage ti saljem da te drzi dok radis :)

    ОдговориИзбриши
  10. e pa stvarno nemam reči , čim stignem odmah nalazim "Bonbonicu "drugarica moja je napravila baš slatkom i veselom :), mnogo veselije izgleda nego što sam pretpostavila :) ne daj se da ti birokratija umanji elan ni za dlaku <3 ljubim te samo napred

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. :))))) Nećeš morati mnogo da je tražiš. Samo na par lokala od onog u kome se prodaju tvoje fantastične torbe i nakit :))))
      Ljubim ja tebe Milkice punooooooo ♥

      Избриши
  11. Neću da se ponavljam, ali mislim da si prevazišla i sopstvena očekivanja! Vrata su FENOMENALNA i biće centralna tačka u lokalu. Sve ti ide dobro što zavisi od tebe i to je ono što je važno. Na birokratiju smo svi već navikli, pa nedaj da te to poremeti i umanji ti draž ovih prvih dana koje nikada nećeš zaboraviti. Jedva čekam otvaranje!! :D :* <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ma, samo se ti ponavljaj :))))
      Hvala ti draga punoooo....i na podršci i na pomoći i na tome što si stalno tu ♥ ♥ ♥

      Избриши

Hvala što ste ostavili komentar.