среда, 19. јун 2013.

PILING ZA STOPALA - morska so i maslinovo ulje



Leto samo što nije zvanično počelo i vreme je da Vaša stopala ogreje sunce. Džaba lepa obuća koja skreće pažnju i provocira pitanja tipa :
- Kako su Vam lepe sandale! Ako nije tajna, a gde ste ih kupili?!
ako su Vam stopala neuredna. Ne, nije dovoljno nalakirati nokte, a zapostaviti pete. Razumemo mi da Vi iz Vaše perspektive vidite samo prstiće, ali mi vidimo SVE ! Zato trk u kuhinju po morsku so i maslinovo ulje.


Razmera jedan na prema jedan znači da kašiku soli sjedinite sa kašikom maslinovog ulja. Potopite noge nekih 15 minuta u toplu vodu u koju možete opet staviti morsku so, jer odlično opušta i odmara umorne i natekle noge, a onda pilingom DOBRO istrljajte svoja stopala od prstića pa sve do kraja peta. So odlično uklanja ogrubelu i suvu kožu, a ulje još bolje hidrira i hrani onu ispod - novu i svežu.



Nakon toga, dobro operite svoja stopala i isperite ih vodom u koju ste stavili sok od jednog limuna. U ovom slučaju limun odlično otklanja zaostale "tragove" maslinovog ulja, pogotovo njegov miris. Ostaje Vam samo da ih dobro namackate nekom kremom za noge i konačno izlakirate noktiće.




Vaše noge su spremne, a VI?

12 коментара:

  1. Анониман19. јун 2013. 20:53

    lijepo si ti to sve nama oppisala, na nama je da se bacimo na posao :D

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман19. јун 2013. 21:09

    Uuu svidja mi se :) Bas cu probati :)

    ОдговориИзбриши
  3. Baš sam danas pogledala pete...Treba mi jedan tretman :)) Isprobaču ovog tekom vikenda. Pozdrav.

    ОдговориИзбриши
  4. hvala na preporuci za piling :)
    ja sam pravila slično sa kukuruznim brašnom.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Kukuruznim brašnom ?! Ja imam jedan, ali je za lice. Pričaj,...mislim piši, ili daj "smernicu" ako ga imaš u svojim postovima ! :)))) Please ! :*

      Избриши
  5. Hvala na preporuci. Radila sam ovo sa solju u vodi. Ostalo je posle toga da jos odradim ovaj piling. Stopalima stvarno treba nega!

    ОдговориИзбриши
  6. Ovo bi mi baš prijalo! Ja sam probala varijantu sa šećerom i odlična je, a verujem da je morska so još bolja.

    Inače, volim negovana stopala, a to podrazumeva cela stopala, ne samo namazane nokte. Zapravo, na nekim stvarima se vidi koliko se pažnje pridaje ličnoj higijeni, a stopala su jedna od tih stvari. Ne mora žena biti našminkana, niti joj frizura mora biti savršena, ali negovane ruke i stopala su njena slika.

    ОдговориИзбриши

Hvala što ste ostavili komentar.