петак, 22. март 2013.

UMETNOST NA TANJIRU

Umetnost je ljudska delatnost ili proizvod ljudske delatnosti koja ima za cilj stimulisanje ljudskih čula kao i ljudskog uma i duha. Umetnost je aktivnost, objekat ili skup aktivnosti i objekata stvorenih sa namerom da prenesu emocije ili ideje. Potreba za umetnošću se obično naziva ljudskom kreativnošću.

Danas želimo da Vam prikažemo sve aktuelniju umetnost na tanjiru. Mora se priznati da ljudi koji prave ovakva mala remek dela zaslužuju svu moguću pažnju. Njihova kreativnost  prelazi sve moguće granice i ostavlja posmatrača bez reči. Ponekad se čovek upita da li je to, pored svega i stvarno jestivo. Možda sve ovo probudi Vašu kreativnost pa za vikend obradujete svoje ukućane, možda apetit, a možda Vam samo ulepša dan. U svakom slučaju uživajte !!!
























9 коментара:

  1. Zaista prava umetnost! Svidja mi se sto biti kuvar, poslasticar, frizer vise nije samo zanat, vec citava umetnost sama za sebe!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Uvek je među zanatlijama bilo umetnika,ali društvo....zato su u međuvremenu mnogi lepi zanati nestali ... šteta!!!

      Избриши
  2. Uglavnom uvek nađem prave reči,međutim ovo..ovo je..............<3

    ОдговориИзбриши
  3. jao draga ovo stvarno prevazilazi maštu ... divan post

    ОдговориИзбриши
  4. Jaooooo vec mi nije dobro...kao kad vidim ovako nesto lepo napravljeno,ukraseno zao mi i da jedem....mada....onu sa cokoladom i jagodom bih momentalno smazala...mmm.

    ОдговориИзбриши

Hvala što ste ostavili komentar.