субота, 9. март 2013.

NAGRADE




Protekla nedelja je bila...... FANTASTIČNA !!! Toliko dobra, zanimljiva i uspešna, da nam je prosto žao zašto nije potrajala bar koji sat duže. Kao trešnjica na šlagu je nagrada, koju smo dobile čak DVA puta i to od naših omiljenih blogo-drugarica Vesne i Sonaj. Zato su nam ove nagrade mnogo vrednije i draže. Mislim da ove dve Dame ne treba posebno predstavljati jer većina Vas prati njihove blogove i radove, ali .... ćemo to učiniti jer zaslužuju mnogo više od jednog običnog, ali ipak velikog HVALA.

Vesna je jedna nežna, romantična i fina Dama iz Beograda, sa vrlo prepoznatljivim stilom koji obara. U isto vreme ona je autorka bloga HOME CHIC CLUB koji se ponajviše bavi uređenjem, pre svega njenog toplog doma. Skoro je napisala svoj 100-ti post, dobila nagradu, proslavila rođendan svog sina i poklonila nam jedan sjajan recept.

Sonaj je jedna odvažna Dama sa velikim slovom "D" . Profesorka matematike i fizike, koja obožava prirodu, svoj posao, ljude oko sebe i svoj kreativan rad, a dolazi nam iz Osjeka. Ona je autorka bloga FOR YOU na kojem se možete upoznati sa njenom specifičnom, zanimljivom i prelepom Sonaj-tehnikom. Njene teglice su.....mmmmm! Ma to morate videti !!! I ona je skoro imala jedan rođendan u svom okruženju i spremila je nešto fenomenalno.

Ova nagrada se dodeljuje svim onim blogovima koje Vi smatrate da je zaslužuju, a imaju ispod 200 sledbenika na svojoj listi. Cilj je da se promovišu manji, kreativni blogovi koji imaju potencijala. Pravila su jednostavna. U postu kojim objavljujete da ste primili nagradu zahvalite onome od koga ste je dobili i prosledite je na pet adresa ( blogova) po Vašem nahođenju. Naravno da bi bilo poželjno da obavestite nagrađene da su dobili nagrade tako što ćete ostaviti prigodan komentar na njihovom poslednjem postu. Mi smo ovaj put birali blogove ispod 100 članova i koji po nama zavređuju Vašu pažnju, a njihovi autori su :

1. Bojana - IZA DUGE
2. Nataša - SMILJE
3. Bojana - BOJANINE TVOREVINE
4. Sonja - JEDNABABAROGA
5. Milka - TORBE - ZA SVAKOG PONEŠTO

13 коментара:

  1. Draga moja, zaslužila si ih:)))))Al´me nakiti,prosto mi neugodno.Ostaj mi veselo i zdravo!!!!

    ОдговориИзбриши
  2. Hvala draga na lepim rečima! Kao što reče Sonja, toliko si nas nahvalila da nam je prosto neprijatno!! :))
    Uživaj u zasluženoj nagradi! Pusa :*

    ОдговориИзбриши
  3. Hvala ti Barbara za nagradicu, jako mi je drago što si je meni dodelila. Bila sam sinoć kod tebe, ali nisam se dugo zadržala.

    Imaš zanimljive teme, a slažem se sa tobom za Vesnu i Sonaj. Pratim njihove blogove i baš mi se sviđaju. A sviđa mi se i mojih 40+

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Iskrice, drago mi je da smo se upoznali i nadam se da cemo se jos dugo, dugo druziti.

      Избриши
  4. Hvala puno na nagradici,bas sam prijatno iznenadjena,kao i samim blogom :)Veliki pozdrav :)))

    ОдговориИзбриши
  5. Hvala na nagradi, vec sam je podelila dalje. :-)
    Pozdrav!

    ОдговориИзбриши
  6. barbara hvala puno na nagradi ... mnogo mi se sviđa tvoj blog ... tek sam je sad videla posle toliko dana ...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Bolje ikad nego nikad :)))))
      Nema na čemu...meni se ono što radiš jako dopalo i zato sam ti i dodelila nagradu. Sada mogu tvoj blog da uvrstim i u našu listu blogova tako da ćemo redovno pratiti šta i kako radiš onako..... što se kaže - zvanično. Puno sreće u daljem radu i .... ČITAMO SE !!!

      Избриши

Hvala što ste ostavili komentar.