среда, 27. март 2013.

BOJE OTKRIVAJU LIČNOST - CRVENA

E sad,....nešto za nas dve i za sve one koji posebno vole ovu boju. Ovaj put slike govore više o nama dvema nego uopšteno o boji koju danas predstavljamo, ali... ;)

CRVENA - kao što je poznato, sve nas asocira najpre na ljubav, a onda na strast, radost, sreću... To je boja životne energije i kao takva ona je i najdominatnija boja. Spada u tople boje.


Ako je ovo Vaša omiljena boja, Vi ste :

Aktivni  i dinamični, verujete u sebe i svoje sposobnosti. Volite život pun emocija i iskustava. Posedujete veliku životnu energiju. Znatiželjni ste po prirodi i imate hiljadu interesovanja. Ne bojite se takmičenja, želite uspeh i privlači Vas moć. Sigurni ste u svoje telo i sexualnu privlačnost, pa pobedu tražite i u ljubavi. U zavođenju volite da igrate glavnu ulogu, vatreni ste u ljubomorni, a s druge strane i neverni. Imate izraženu senzualnost, pomalo ste egocentrični i lako upadate u vatru.

Imate i slabe tačke :

Nadbubrežne žlezde i nervni sistem. To je razlog što ste više izloženi negativnom delovanju stresa na organizam.

Saveti :

Povremeno bi trebalo da odvojite malo vremena za odmor i opuštanje. Samo tako ćete izbeći posledice preterane aktivnosti, koja takođe utiče na povećanje apetita, što morate regulisati hranom koja stabilizuje raspoloženje : testeninama i ugljenim hidratima, ali i rakovima, tunjevinom i škampima. Za bolji rad nadbubrežnih žlezda jedite jaja, ribu i piletinu.




















































Deo teksta preuzet sa alo rs, a deo sa Sujeverje.

4 коментара:

  1. Ovde ima bas bas baaas lepih slika! Nasla sam i omiljenu :)

    ОдговориИзбриши
  2. Preeedivne fotografije kao i uvijek:))) Volim crvenu kao ukras i na nekom drugom kada je riječ o odijevanju, ali ne i na sebi! Mislim čak da nemam ništa odjevnoga crvene boje!

    ОдговориИзбриши
  3. Obožavam crvenu kao detalj ali onaj bitniji od same osnove...Fantastične slike,kad ovako nešto vidim poželim opet(i juče sam) bolji fotoaparat!!;)

    ОдговориИзбриши
  4. Moja boja je plava. Posle plave, opet plava, ali crveni lak i crveni karmin, u kombinaciji ili odvojeno, su nešto najlepše na svetu. Ništa toliko ne ističe žensku senzualnost, erotičnost i sve ostale atribute, kao crvena boja. Volim detalje u crvenoj boji.

    ОдговориИзбриши

Hvala što ste ostavili komentar.