петак, 25. јануар 2013.

NAŠA PRVA NAGRADA

Ovih dana blogeri jedni drugima poklanjaju nagrade koje, osim što obraduju svakog ko ih dobije, čine mnogo veću i pametniju stvar, a to je da ih - POVEZUJU !!! Na taj način upoznajemo neke druge kreativne i dobre ljude, učimo nešto novo, dopunjujemo se i nadograđujemo. Tako smo i nas dve dobile jednu divnu nagradu koja je stigla od Vesne sa bloga Home Chic Club, koji morate posetiti ukoliko volite nežne boje i dekoracije koje odaju jednu Damu sa stilom !!!

Naša nagrada !!!


Kao što to red nalaže i mi ovu nagradu prosleđujemo nekim drugim blogerima koji nas oduševljavaju obiljem lepih boja, ideja, načinu pisanja ili jednostavno energijom koju poseduju i koje vredi posetiti. A to su :

1. Kreaterijer - blog koji obiluje ludim i zanimljivim idejama, a neke smo iskoristili ili se tek spremamo da to učinimo.
2. Joannes' view of life - blog naših drugarica Jovanna, koje su se nešto malo ulenjile u poslednje vreme, pa se nadamo da će ih ova nagrada malo pogurati i da će nas naučiti i edukovati još u nečemu.....uskoro !!!
3. My Perfect Lounge - jedan ličan i pozitivan blog koji zna da nas jako uveseli, ali je njen autor ( ili bolje reći autorka) nešto u minus fazi u poslednje vreme pa se nadamo da će je ova nagrada vratiti u stare, dobre vode !!!
4. Art Drops - blog koji smo pronašli zahvaljujući predhodnom i pali na teme !!! Tatjana je više nego sjajna !!!
5. ...so chic - i jedna Sandra koja je počela da se bavi izradom nakita pre tri godine, a izgleda kao da to radi 30 !!! Sjajan nakit i još po nešto...

Odlučili smo da malo izađemo iz okvira i dodelimo nagradu još nekom. U pitanji je Anita sa bloga My world - Mojot svet. Naime, u moru blogova koji se bave modom i uopšte stilizovanjem sebe ili drugih, preovladava trend belih, bezličnih i praznih podloga da oni neverovatno liče jedni na druge. Anita je u tom pogledu potpuno drugačija zato je ovim putem nagrađujemo ovom nagradom jer ona to zaslužuje. Bravo Anita na bojama !!!

Ovo su naši nagrađeni !!! Posetite ih i uživajte u različitosti jer ona nas obogaćuje !!!



4 коментара:

Hvala što ste ostavili komentar.