среда, 16. јануар 2013.

KAKO NAPRAVITI SVEĆNJAK OD PLASTIČNIH FLAŠADanas se bavimo reciklažom !!! Iskorišćenih, praznih i odbačenih plastičnih flaša ima na svakom koraku i u svakoj kući, a mi se iskreno nadamo da ih bar trećina od Vas odlaže na pravim mestima. Neko nam je skoro postavio pitanje da li mogu da se iskoriste "pametno" i za nešto drugo, osim za držanje raznih tečnih napitaka i bacanje. Mi ovom prilikom odgovaramo da MOGU !!! Ovo je samo jedan od primera, a pokazaćemo još neke uskoro....

Današnji post govori više u slici nego u reči kako da napravite od dve plastične flaše jedan zanimljiv svećnjak. Opet ćemo ponoviti da ima hiljadu varijanti istog, a mi Vam dajemo samo ideju. Pa,....pogledajte...Od bilo koje dve plastične flaše isecite ( skalperom ili oštrim nožem) gornje delove i odstranite čepove. Koliki će biti ti gornji delovi zavisi samo od Vas i Vaših želja, a od njih zavisi visina svećnjaka. Kako god isečete biće sasvim OK.


Zalepite ih čvrsto izolir trakom i prefarbajte u boju koja će odgovarati ambijentu u koji želite da je postavite. Nakon toga je ukrasite po želji i volji i ...olala !!! Svećnjak je gotov !5 коментара:

Hvala što ste ostavili komentar.