субота, 10. новембар 2012.

MASKA ZA SUVU I NORMALNU KOŽUMnogo je lepo kada žena može da odvoji malo para i vremena da ode do kozmetičkog salona i sebi priušti fantastično zadovoljstvo. Međutim, ako nam jedna od te dve stvari nedostaje, ne moramo se odreći i samog tretmana. Pa tako, sve one koje imaju suvu i normalnu kožu opet trk do kuhinje i pronađite tri glavna sastojka : 1 jaje, med i maslinovo ulje.

POTREBNO:
- jedno žumance, jedna kašičica meda i jedna kašičica maslinovog ulja.

PRIPREMA:
- dobro umutite žumance sa medom, pa dodajte maslinovo ulje i nastavite sa mućenjem dok ne dobijete kompaktnu masu. Možete da pevušite onu poznatu : "Kad Nadalina muti jaja, zamuti pamet svima...." tako nećete čuti ukućane koji baš sad imaju nešto da Vas pitaju ili da nešto traže. Gde su bili celi dan ?


NAČIN UPOTREBE:
-  pažljivo i blago utrljajte masku na očišćeno lice. Držite je nekih 20-25 minuta. Za to vreme se manite brčkanja po kuhinji ili sređivanja kupatila već iskoristite svaki minut da uradite još nešto na sebi. Recimo....sredite nokte! Tako ćete rečenicom :"Upravo sam namazala nokte" pametno izbeći uslišivanje "muzičkih želja" u svom okruženju. Mogu samo da...gunđaju!!!  Posle toga masku isperite mlakom vodom i ne zaboravite da lice častite jednom finom masažom koristeći odgovarajuću kremu. Vreme koje ste odvojili za sebe je tačno 35 minuta. Naspram 1.440 minuta koliko traje jedan ceo dan je stvarno....smešno !!!Нема коментара:

Постави коментар

Hvala što ste ostavili komentar.