понедељак, 5. новембар 2012.

LA MANGA

Postoje četiri osnovne stvari koje svojim kvalitetom direktno utiču na Vaše zdravlje, a to su : obuća, čarape, veš i kozmetika. O tome mogu da Vam govore dermatolozi, ginekolozi i ortopedi koji imaju sve više posla od kada je manija kupovanja kod "kineza" postala "in". Što je najcrnje od svega, skloni smo da razlog infekcija, osipa, bakterija, gljivica i ostalih "čudesa" prepisujemo svemu ostalom osim pravom razlogu. Ali danas nećemo o tome, jer danas kupujemo u našoj omiljenoj LA MANGI i to ne može da nam se desi.




Malo je onih koji na pomen ovog imena nemaju u glavi samo jednu asocijaciju - FANTASTIČNA ITALIJANSKA OBUĆA. Kvalitet, udobnost, dugotrajnost i dizajn su osnovne karakteristike njihovih proizvoda. Ukoliko je već nosite, sigurno znate da teško prođe dan, a da Vas neko ne zaustavi na ulici i ne upita gde ste kupili tako dobre čizme, cipele, sandale, jaknu...




LA MANGA postoji već 17 godina. Za to vreme se izborila za svoje ime i renome. Ima svoja dva prodajna objekta, kao i veliki broj stalnih i vernih kupaca. Mi smo ih posetili u T.C.Piramida , tačnije "maloj Piramidi" na Novom Beogradu, Jurija Gagarina 153. Dve susretljive, vrlo prijatne i nadasve stručne mlade dame, su se baš potrudile da iz radnje izađemo sa osmehom na licu, zadovoljne i srećne. Ovom prilikom još jednom zahvaljujemo Snežani i Danijeli, mada im pomalo zameramo što nisu htele da se slikaju sa nama pravdajući se svojim trenutno lošim izgledom.




Fantastično aranžiran izlog Vas prosto mami da uđete unutra i pogledate šta to još ima sa druge strane stakla. A ima svašta ! Torbe, cipele, čizme, jakne izrađene samo od prave kože čiji Vas miris prosto opija kad uđete unutra. Probale smo čizme iz njihove najnovije kolekcije jesen- zima 2012/2013. i stvarno nam je bilo jako teško da se odlučimo za neki od modela. Same sebe smo asocirale na dve devojčice u prodavnici slatkiša, željne da sve isprobaju i sve ponesu kući, ali...bez obzira na činjenicu da pripadamo onoj grupi žena koje  nisu bogate da bi kupovale jeftino, ipak imamo meru. Po jedan par je dosta. Bar za ovu sezonu.
LA MANGA vidimo se na proleće !!!


Нема коментара:

Постави коментар

Hvala što ste ostavili komentar.