понедељак, 29. октобар 2012.

AVON ANEW - ULTIMATE 7S


NEGUJTE VAŠU KOŽU !!!
Neverovatan je broj žena sa navršenih 40 (pa i mlađe) koje su totalno nezainteresovane za negu svoje kože. Ne koriste nikakve ili pogrešne kreme za hidrataciju kože, namažu se kad se sete i to onako "ofrlje" tek da se kaže da su nešto stavile na lice. Uglavnom se uzdaju u genetiku da će im koža dugo ostati mlada, zategnuta i sveža ili uopšte ne razmišljaju o tome. Sve do jednog dana kada stanu ispred ogledala i shvate koliko im se koža lica opustila na vratu, obrazima, koliko bora imaju oko očiju i usta, koliko im se koža peruta i primete prve fleke koje je teško prekriti puderom. A onda,....panika !!! Traži se "magična" krema koja Vašu kožu vraća 10 i više godina unazad.

Avon-ova kolekcija ULTIMATE  7S je jedna, po meni najbolja, koja može da ispuni ovaj zadatak,ali... sada će Vam trebati TRODUPLO više vremena da sve dovedete u red nego da ste počeli sa ozbiljnom negom kože mnogo ranije i posvećivali joj istinsku pažnju. A sve je trebalo uraditi u prosta i jednostavna TRI koraka:

1 - ČIŠĆENJE
2 - HIDRATACIJA
3 - TRETIRANJE

1. KORAK - čišćenje ili umivanje...


...svako jutro i svako veče i to kombinacijom mlake i hladne vode. Prvo mlakom ili toplom vodom otvorite sve pore i tako lakše izbacite sve nečistoće iz njih. Ovaj preparat bi bio nešto kao sapun za lice tako da Vam ne treba dodatno objašnjenje kako se koristi. Kada završite, pustite hladnu vodu i njom ispljuskajte lice kako bi zatvorili pore, a usput pospešili microcirkulaciju, vrlo bitnu za zategnutost kože.

2. KORAK - hidratacija ili mazanje..


...NAJBITNIJA stavka kojoj treba posvetiti PUNO pažnje u malo vremena. Nanošenjem kreme odrađujete i mini masažu lica koja će dati 100% učinak dejstva kreme.
Krema za lice se nanosi u vrlo malim količinama (nema nikakvog većeg dejstva ako je stavite više) prstima na bradu, obraze, nos, čelo i vrat. Utrljavate je u kožu jagodicama prstiju dok KOŽA NE UPIJE KREMU ( a ne samo razmazati) !!!

- Na čelu pravite poteze od unutrašnjeg ugla obrva prema spoljašnjem (levom rukom ka levoj strani, desnom ka desnoj i to naizmenično);
 - Posle čela, od korena nosa kružnim pokretima lagano umasirajte kremu oko očiju;
- Na nos kremu nanosite od korena prema vrhu i to ravnim pokretima;
- Iznad gornje usne umasirajte istu od sredine prema obrazima;
- Obraze tretirate kružno prema spolja, odnosno prema ivici lica;
- Na bradi je umasirajte malim kružnim pokretima od unutra ka spolja, a na ostatak vilice praveći pokrete od brade prema ivici lica;
- Na vratu pravite ravne pokrete od brade nadole ili dijagonalne pokrete od brade ukoso prama spolja.


3. KORAK - tretiranje ili dodatna nega...


...najčešće za predeo oko očiju, mada ima i drugih preparata za još problema koje se javljaju na našoj ( odavno zreloj koži). Ova krema se nanosi u extremno malim količinama na samu ivicu jagodične kosti i odatle se utrljava kružnim pokretima oko očiju ispod same ivice obrva. NIKAKO bliže oku !!! Koža je tu jako tanka i upiće tačno onoliko kreme koliko joj je potrebno.

KOLIKO SVE TO KOŠTA ?

U aktuelnom katalogu ovoliko:


GDE KUPITI ?

Preko AVON DAMA koje će Vam dati dodatne informacije o proizvodima.

IMA LI POPUSTA I ODLOŽENOG PLAĆANJA ?

Naravno da ima, ali u tom slučaju Vi treba da postanete AVON DAMA.

KAKO DA SE UČLANIM I KOLIKO TO KOŠTA ?

Ne košta ništa jer je registracija besplatna. O svemu ostalom naći ćete podatke na njihovoj zvaničnoj strani AVON PR SRBIJA.

Ovaj post NIJE SPONZORISAN !!!
                                                                                                                  Preporuku dala Barbara.

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala što ste ostavili komentar.